Måltidskasser til 1 person

måltidskasser fundet

X

Slank Morgen
1 pers / 5 d.
Fra 159 kr.
Morgenmad
Faste ugedage
Vegetar Måltidskassen
1 pers / 3 d.
Fra 222 kr.
Vegetar
Valgfrie dage
VegetarBoxen
1 pers / 3 d.
Fra 234 kr.
Vegetar
Faste ugedage
FlexiBoxen
1 pers / 3 d.
Fra 234 kr.
Fleksitar
Faste ugedage
HverdagsBoxen
1 pers / 3 d.
Fra 234 kr.
Nem og hurtig
Faste ugedage
KvikKassen
1 pers / 3 d.
Fra 275 kr.
Nem og hurtig
Faste ugedage
KvikKassen Uden Fisk
1 pers / 3 d.
Fra 275 kr.
Nem og hurtig
Faste ugedage
Livretter
1 pers / 3 d.
Fra 275 kr.
Livretter
Faste ugedage
Go Green Måltidskassen
1 pers / 3 d.
Fra 288 kr.
Økologisk
Valgfrie dage
Familiekassen
1 pers / 3 d.
Fra 289 kr.
Børnevenlig
Faste ugedage

Nemme og gode måltidskasser til 1 person

Hvis du bor alene kan det være svært at finde motivationen til at stå og fremtrylle lækre, sunde og spændende retter i køkkenet. Måske er tiden ved siden af arbejdet ikke til at stå og kokkerere hver aften, eller også synes du bare det er svært at finde lysten og overskuddet til at lave spændende mad til dig selv hver aften.

Uanset hvilken situation du står i, er måltidskasser et godt valg til dig der bor alene. Her får du nemlig hver uge en masse spændende nye retter at vælge imellem, og det hele er pakket i passende portioner således at der ikke er noget spild.

Du slipper derfor for at skulle købe ind, lave mad, fylde fryseren eller skraldespanden med alt det der er i overskud, og hver uge får du ny inspiration blandt alle de spændende retter.

Det er både muligt at modtage måltidskasser med færdiglavet mad eller ingredienser til 1 person, så hvis du har meget travlt er førstnævnte den oplagte løsning.

Færdiglavet mad eller ingredienser leveret til døren?

Der er mange leverandører af måltidskasser til 1 person, da flere selvfølgelig har fået øjnene op for markedspotentialet. Ofte er enlige mindre motiverede til at lave mad fra bunden, og det er synd.

Hjemmelavet mad er nemlig mange gange sundere end det man kan købe hos pizzamanden eller den lokale sandwichbutik, og det er tilmed langt billigere.

Hvis føler at det er uoverkommeligt at stå i køkkenet hver dag og kokkerere, også selvom du modtager ingredienserne i en måltidskasse, er der gode muligheder for at få spændende og varieret mad alligevel.

Måltidskasser med færdiglavet mad indeholder nemlig alle ugens retter i hver sin emballage, færdigtilberedt og lige til at varme op og anrette på en tallerken. Så er maden klar på 10 minutter, og du slipper for at finde potter og pander frem.

Du har selvfølgelig ikke den samme kontrol med selve processen, men hvis formålet er at få et godt og nærende måltid på kort tid, er måltidskasser med færdiglavet med det rette valg til en enkelt person.

Det får du ud af at købe måltidskasser til 1 person

Når du bestiller en måltidskasse til 1 person, sparer du ikke kun tid i hverdagen. Du sikrer også at du får en god varieret kost, som dækker kroppens behov for vigtige næringsstoffer. Retterne er nemlig typisk sammensat af uddannet fagpersonale, der ved præcist hvad man har brug for.

Dette er dog ikke den eneste fordel, da du også får en nemmere hverdag og hele tiden får ny inspiration til retter du måske ikke kendte, eller vidste du kunne lide.

Kort sagt får du følgende ud af at bestille en måltidskasse:

  • Nye spændende retter hver uge
  • Muligheden for at vælge måltider som er nemme, slankende, gourmet, vegetariske, m.m.
  • Du sparer tid i køkkenet
  • Bedre og mere næringsrig mad