BedsteMåltidskasse.dk er blevet skabt ud fra et ønske om at flere skal have mulighed for at lave god, sund og hjemmelavet mad i deres egne køkkener.

Vi ønsker at gøre op med idéen om at god mad er besværligt og tidskrævende at lave, da det er meget langt fra sandheden.

Det er både nemt, sjovt og lærerigt at lave sin egen mad fra bunden, og så er det tilmed sundt.

Med måltidskasser bliver det endda endnu nemmere, for her får du alle ingredienserne og en madplan tilsendt hver uge, således at du bare skal tilberede maden og servere den.

Hvem står bag?

Vi er en lille familie på to voksne og et barn, der elsker god mad og ofte eksperimenterer med nye retter. Vi har længe benyttet os af ugentlige madplaner og indkøbslister for at gøre hverdagen nemmere, men vi følte at der manglede noget. Det var svært at blive inspireret af supermarkedernes tilbud, og ofte endte vi med at planlægge de samme retter uge efter uge: Pasta med kødsauce, pitabrød, pizza, lasagne, salat med kylling, æggekage, og hvad man nu ellers kunne finde på en søndag eftermiddag inden indkøbene skulle klares.

Men så kom vi på idéen om at prøve måltidskasser: Det syntes som den oplagte løsning på alle vores kvaler, og vi kunne tilmed prøve en masse nye retter.

Vi har nu benyttet os af rigtig mange forskellige leverandører af måltidskasser, og derfor følte vi det nærliggende at stifte en sammenligningsportal for netop dette.

Vi håber at du får glæde af BedsteMåltidskasse.dk!

Venlig hilsen

Panitra
Tandlægestuderende og researchansvarlig

Thomas
Direktør og marketingansvarlig

Nicklas
Folkeskoleelev og kritisk madanmelder :-)